BEL ONS: 010 2888 111  -  MAIL ONS: INFO@VANLENTENPARTNERS.NL   -        

van lent en partners rotterdam logo2017

Vacature Medewerker(s) Administratieve Werkzaamheden

Van Lent & Partners is op zoek naar HBO studenten Bedrijfseconomie of Accountancy die in de zomervakantie een leuk zakcentje bij elkaar willen verdienen voor een leuke vakantie of een mooie bijdrage aan de studiekosten van het komende collegejaar!

We zoeken hands-on studenten die te maken willen hebben met alle aspecten van de financiële administratie. Je krijgt te maken met verschillende type ondernemingen en ondernemers.

Lees meer

Houders van aandelen aan toonder niet langer anoniem?

Houders van aandelen aan toonder zijn straks wellicht te identificeren via hun effectenrekening. Zij kunnen niet langer anoniem blijven. Doel van de maatregel is te voorkomen dat deze stukken worden misbruikt voor de financiering van terrorisme, of voor belastingontduiking en witwassen.

Dit staat in een wetsvoorstel van minister Blok (Veiligheid en Justitie), mede namens minister Dijsselbloem (Financiёn), dat vandaag voor consultatie op internet is geplaatst.

Lees meer

Fiscale Tijdsklem Kapitaalverzekering Vervallen

Een Spaar- of Beleggingshypotheek bestaat uit een aflossingsvrije hypotheek en een geblokkeerde spaarrekening of kapitaalverzekering. Op de rekening of verzekering bouwt u belastingvrij een tegoed op waarmee u de hypotheek kunt aflossen.

Er kan een vrijgestelde Kapitaalverzekering Eigenwoning, een Spaarrekening Eigenwoning of een Beleggingsrecht Eigenwoning aan de hypotheek verbonden zijn. Deze opties worden gezamenlijk aangeduid als KEW.

Lees meer

Meer verkochte woningen in maart 2017

In maart 2017 registreerde het Kadaster 21.648 verkochte woningen. Dat is een stijging van 34,3% ten opzichte van maart 2016 (16.124). Vergeleken met de voorgaande maand, februari 2017, is er sprake van een stijging van 22,3%. Het Kadaster registreerde toen 17.708 verkochte woningen.

Het Kadaster registreert de transacties van bestaande koopwoningen op het moment dat de notaris deze bij het Kadaster laat inschrijven. Dat is dus het moment van eigendomsoverdracht, de koper wordt eigenaar van de woning.

Lees meer

Wet Uitfasering Pensioen in Eigen Beheer

De eerste kamer heeft op 7 maart 2017 de Wet Uitfasering Pensioen in eigen beheer aangenomen. De ingangsdatum is 1 april 2017 waarna DGA’s 3 maanden de tijd hebben hun huidige regeling premievrij te maken. 

Er is al veel gesproken en geschreven over de consequenties van deze wet. Maar hoe zit het nu ook al weer? Volledigheidshalve hebben wij hieronder nog even alle mogelijkheden op een rijtje gezet. Wat moet de DGA doen voor 1 juli 2017:

Lees meer

Valse e-mail over Belastingteruggave

Er zijn valse (phishing) e-mails in omloop met betrekking tot belastingteruggave! Wij waarschuwen u voor deze valse e-mails.

De nieuwste valse mail heeft als onderwerp 'Belastingteruggave € 764,28'. Open deze mail niet, maar verwijder hem meteen. Deze e-mail komt niet van de Belastingdienst.

Bekijk de eerder gepubliceerde berichten over valse e-mails van de Belastingdienst op onderstaande pagina:

Meldingen van phishing mail, verdachte e-mail en valse e-mail.

Advieskeuze.nl

advieskeuze hypotheken van lent en partners

Geld Lenen

geld lenen card van lent en partners

Notaris Spreekuur

notarieel juridisch advies van lent en partners

Adres en Contact

van Lent & Partners

Hoogstraat 37a

3011 PE Rotterdam

Tel: 010 2888 111

Fax: 010 2888 112

Registratie en Bank

AFM nummer: 12020578

KiFiD nummer: 300.014179

KvK nummer: 24490717

IBAN: NL82ABNA0484629611